Сладости ручной работы Candy Bar. Ресторан

Меню

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Паштет з телячої печінки з фісташками на теплих грінках

110

147,00

Овочі з сирною пастою та оливковим мусом

200/30

150,00

Гостра паста з авокадо з арахісом та кінзою на грінках

150/10

162,00

Карпачо з лосося та в’яленими томатами

95

208,00

Сири дорблю, рокфор, камамбер,

пармезан з медом та ягодами

 

100/40

226,00

Вітелло Тонато

100/115

310,00

САЛАТИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Салат з молодої капусти, редису та огірків

250

75,00

Салат з м’ясом запеченої качки та карамелізованою грушею

155

145,00

Салат «Грецький» з салатом айсберг

220

151,00

Салат із курячої печінки з карамелізованими яблуками

175

162,00

Салат з гарячим сиром, овочами та креветками

170

186,00

Салат із руколи, томатів та авокадо

145

197,00

Салат «Цезар» з курячим філе та смаженим беконом

200

197,00

Салат теплий  з овочами і телятиной

185/45

210,00

 

 

 

ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Вареники з картоплею та грибами

250/40

102,00

Вареники з сиром сулугуні

250/15/50

114,00

Вареники з м’ясом

250/20

131,00

Деруни смажені з грибами та цибулею

160/35/50

142,00

Деруни фаршировані м’ясом

180/60

151,00

Кабачкові оладки під сметанним соусом

165

152,00

Хачапурі (з сиром сулугуні)

600

297,00

 

 

 

ПЕРШІ СТРАВИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Бульйон з куркою і локшиною

300

75,00

Борщ зелений

300/30/30

124,00

Борщ «Український» зі свинячими реберцями

350/70/50

125,00

Окрошка м’ясна з овочами на квасі

100/300

130,00

Окрошка м’ясна з овочами на кефірі

100/300

150,00

Солянка збірна м’ясна

270/10/30

145,00

Рибний суп із судака з галушками

300/50

136,00

Борщ «Знатний»

400/200/50/125

350,00

 

 

 

ГАРЯЧІ СТРАВИ М’ЯСНІ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Телятина з часником, вершковим соусом з зеленню та салатом

110/40

193,00

Качина ніжка, запечена під кисло-солодким соусом з часником на кус-кусі

170/85

205,00

Філе свинини, смажене з сиром моцарела, томатами на сирному соусі

160/80

206,00

Свиняча рулька, запечена під гірчичним соусом з часником

280/20

260,00

М'ясо по-французьки з телятини

225/10

347,00

 

 

 

 

МЕНЮ

 

ГАРЯЧІ СТРАВИ РИБНІ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Філе скумбрії під гірчичним соусом з овочами

155/25/5

142,00

Піджарка із коропа з цибулею та молодою картоплею

180/10

165,00

Судак смажений з овочами в кисло-солодкому соусі

160/5

216,00

 

 

 

МАНГАЛ-МЕНЮ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Печериці, смажені на магалі

100/10

73,00

Шашлик з курячого філе

100/20

94,00

Скумбрія, смажена на мангалі

100/20

95,00

Шашлик із свинячих реберець

100/20

107,00

Шашлик із свинячого ошийка «Традиційний»

100/20

117,00

Свинячі ребра у медовому соусі

100/20

145,00

Шашлик із телячого антрекота

100/20

196,00

Стейк з рожевої форелі

Мінімальний вихід страви 250-300

100/15

255,00

 

 

 

ГАРНІРИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Картопляне пюре

200

70,00

Картопля молода відварена з кропом

200

70,00

Картопля смажена по-домашньому

200

82,00

Картопля фрі

200

99,00

Картопля фрі по-селянськи

200

99,00

Овочі гриль

200

158,00

 

 

 

ДЕСЕРТИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Морозиво в асортименті

100

68,00

Торт «Наполеон» з полуницею в шоколаді

100/50

80,00

Торт «Медовик» із сметанним кремом та ягодами

100/20/30

81,00

Торт «Празький» з ягідним соусом

100/60

109,00

Штрудель з вишнею, морозивом та ягідним соусом

105/70

129,00

Вареники з вишнею

200/35/80

138,00

Пиріг грушевий

200/35/80

185,00

 

 

 

ХЛІБ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Хліб фірмовий

100

24,00

 

 

 

СОУСИ

 

Вихід, г

Ціна, грн.

Наршараб, тар-тар, барбекю, ткемалі, аджика, часниковий, кисло-солодкий

50

55,00