Messenger Telegram Viber icon Ресторан: +38 (095) 472 02 02 icon Готель: +38 (095) 472 11 22

БАНКЕТНІ ПРОПОЗИЦІЇ. МОЖЛИВО ВСЕ!

Дні народження, ювілеї, хрестини, родинні зустрічі, або навіть камерні весілля 🕊️
Обравши Фортецю будь-яке свято набуде особливо настрою та атмосфери 🍾

Ми підготували для вас банкетні пропозиції на:
- 850 грн
*усі дні окрім суботи на банкети від 10 осіб
- 1000 грн
*усі дні окрім суботи на банкети від 10 осіб
- 1250 грн
*усі дні на банкети від 10 осіб
- 1650 грн
*усі дні на банкети від 10 осіб
Банкетне меню може корегуватися за ваших вподобань

* Банкетные предложения действуют с 1 октября до 10 декабря  

Щоб забронювати зал, залишити, зателефонувати, номер телефону.

image
Скачать меню

Наші переваги

image

Простора зона церемоній

Легко оформити в стилі вашого весілля.

image

Окремі банкетні зали

Стиль і комфорт для заходів будь-яких масштабів.

image

Банкетний зал "ПАЛАЦ"

Для розкішних церемоній і щасливих свят.

image

Закрита територія і парковка

Дружній і комфортний простір.

image

Авторська кухня

Сучасні техніки приготування і ювелірна майстерність подачі.

image

Романтика лісу

Лісові зорі, дизайнерське підсвічування, мальовничі зелені арки.

image

Номер для молодят - в подарунок!

При замовленні весілля в "Банкетному Палаці" - даруємо номер для молодят.

image

Камерні свята

Окремий вхід, своя аудіосистема, уважні офіціанти. Ми любимо і вміємо організовувати невеликі врочистості.

Наші зали

Шеф повар

Її стаж в професії - 33 роки. З них 26 на посаді шеф-кухаря. Вона вчилася в Італії, працювала з відомими французькими шефами і легко брала переможне "золото" в міжнародних кулінарних битвах. Вона - Тетяна Тимченко, ось уже 11 років як беззмінний шеф-кухар "Фортеці".

Ми захоплюємося її розумінням смаку, вмінням працювати з локальними продуктами і еталонною подачею навіть найпростіших страв. Середземноморська кухня, рідкісні київські рецепти, весільні торти, соковите м'ясо з мангалу, кавказькі пироги і авторські салати. Для неї немає неможливого.

Але головне в кухарі - пристрасть. І тут нашому шефу немає рівних.
Ми не знаємо нікого, хто б так ревно ставився до деталей.
Нюанси важливі. Тому на кухні "Фортеці" все робиться власноруч: від майонезу і соусів до бастурми, в'ялених томатів і буженини.
А кондитерський цех повного циклу готує десерти і випічку будь-якої складності: хліб, короваї, весільні торти, еклери.
Завдяки Тетяні наша банкетна кухня стала легендою серед київських пар.
Секрет простий: якість продуктів і вивірена подача.
А ще вміння слухати. Тетяна завжди дуже уважна до побажань.
Тому банкетне меню складається як розкішна композиція, в якій гість знайде улюблений смак.
image

Розкішний весільний банкет в ресторані

Відгуки