Її стаж в професії - 33 роки. З них 26 на посаді шеф-кухаря. Вона вчилася в Італії, працювала з відомими французькими шефами і легко брала переможне "золото" в міжнародних кулінарних битвах. Вона - Тетяна Тимченко, ось уже 11 років як беззмінний шеф-кухар "Фортеці".
Ми захоплюємося її розумінням смаку, вмінням працювати з локальними продуктами і еталонною подачею навіть найпростіших страв. Середземноморська кухня, рідкісні київські рецепти, весільні торти, соковите м'ясо з мангалу, кавказькі пироги і авторські салати. Для неї немає неможливого.
Але головне в кухарі - пристрасть. І тут нашому шефу немає рівних.
Ми не знаємо нікого, хто б так ревно ставився до деталей.
Нюанси важливі. Тому на кухні "Фортеці" все робиться власноруч: від майонезу і соусів до бастурми, в'ялених томатів і буженини.
А кондитерський цех повного циклу готує десерти і випічку будь-якої складності: хліб, короваї, весільні торти, еклери.
Завдяки Тетяні наша банкетна кухня стала легендою серед київських пар.
Секрет простий: якість продуктів і вивірена подача.
А ще вміння слухати. Тетяна завжди дуже уважна до побажань.
Тому банкетне меню складається як розкішна композиція, в якій гість знайде улюблений смак.
БАНКЕТНІ ПРОПОЗИЦІЇ. МОЖЛИВО ВСЕ!
Дні народження, ювілеї, хрестини, родинні зустрічі, або навіть камерні весілля!
Обравши Фортецю будь-яке свято набуде особливо настрою та атмосфери.