Messenger Telegram Viber icon Ресторан: +38 (095) 472 02 02 icon Готель: +38 (095) 472 11 22

БАНКЕТИ І ЗАКРИТІ ВЕЧІРКИ

Ресторанний комплекс складається з семи комфортних, тематичних залів, готових розмістити до 120 відвідувачів. Гордість комплексу - величезний весільний зал «Банкетний Палац», який ідеально підходить для проведення пишного весілля і виїзної церемонії.

Банкетна кухня у нас космополітична: італійські мотиви, улюблені київські страви і кавказькі рецепти. М'ясні страви в основному з телятини і баранини. Велике меню мангалу, шашлики, великі сковорідки-саджі, східні пироги і хачапурі. Стіл буде яскравим і незабутнім.

Ціни: пропонуємо банкети ціною в 600, 900 або 1200 гривень з особи.
І завжди складемо пропозицію під ваш бюджет.

Наші переваги

image

Простора зона церемоній

Легко оформити в стилі вашого весілля.

image

Окремі банкетні зали

Стиль і комфорт для заходів будь-яких масштабів.

image

Банкетний зал "ПАЛАЦ"

Для розкішних церемоній і щасливих свят.

image

Закрита територія і парковка

Дружній і комфортний простір.

image

Авторська кухня

Сучасні техніки приготування і ювелірна майстерність подачі.

image

Романтика лісу

Лісові зорі, дизайнерське підсвічування, мальовничі зелені арки.

image

Номер для молодят - в подарунок!

При замовленні весілля в "Банкетному Палаці" - даруємо номер для молодят.

image

Камерні свята

Окремий вхід, своя аудіосистема, уважні офіціанти. Ми любимо і вміємо організовувати невеликі врочистості.

Наші зали

Шеф повар

Її стаж в професії - 33 роки. З них 26 на посаді шеф-кухаря. Вона вчилася в Італії, працювала з відомими французькими шефами і легко брала переможне "золото" в міжнародних кулінарних битвах. Вона - Тетяна Тимченко, ось уже 11 років як беззмінний шеф-кухар "Фортеці".

Ми захоплюємося її розумінням смаку, вмінням працювати з локальними продуктами і еталонною подачею навіть найпростіших страв. Середземноморська кухня, рідкісні київські рецепти, весільні торти, соковите м'ясо з мангалу, кавказькі пироги і авторські салати. Для неї немає неможливого.

Але головне в кухарі - пристрасть. І тут нашому шефу немає рівних.
Ми не знаємо нікого, хто б так ревно ставився до деталей.
Нюанси важливі. Тому на кухні "Фортеці" все робиться власноруч: від майонезу і соусів до бастурми, в'ялених томатів і буженини.
А кондитерський цех повного циклу готує десерти і випічку будь-якої складності: хліб, короваї, весільні торти, еклери.
Завдяки Тетяні наша банкетна кухня стала легендою серед київських пар.
Секрет простий: якість продуктів і вивірена подача.
А ще вміння слухати. Тетяна завжди дуже уважна до побажань.
Тому банкетне меню складається як розкішна композиція, в якій гість знайде улюблений смак.
image

Розкішний весільний банкет в ресторані

Відгуки