Messenger Telegram Viber icon Ресторан: +38 (097) 472 11 22 icon Готель: +38 (095) 472 11 22
У нашому ресторані є велике бомбосховище, наші гості завжди в безпеці

Наш заміський ресторан

Ресторанний комплекс з власним готелем посеред київського лісу.
І все це в 15 хвилинах від центру.
"Фортеця" - чарівне місце, де магія казкових замків сплелась з яскравою космополітичною кухнею.

Вже 18 років кияни святкують тут весілля, дні народження і сімейні свята, влаштовують корпоративи і вечірки.

7 окремих банкетних залів, двір з фонтаном, зелені алеї та лісові арки.
Це місце зачаровує з першого разу.

Наші переваги

image

Простора зона церемоній

Легко оформити в стилі вашого весілля.

image

Окремі банкетні зали

Стиль і комфорт для заходів будь-яких масштабів.

image

Банкетний зал "ПАЛАЦ"

Для розкішних церемоній і щасливих свят.

image

Закрита територія і парковка

Дружній і комфортний простір.

image

Авторська кухня

Сучасні техніки приготування і ювелірна майстерність подачі.

image

Романтика лісу

Лісові зорі, дизайнерське підсвічування, мальовничі зелені арки.

image

Номер для молодят - в подарунок!

При замовленні весілля в "Банкетному Палаці" - даруємо номер для молодят.

image

Камерні свята

Окремий вхід, своя аудіосистема, уважні офіціанти. Ми любимо і вміємо організовувати невеликі врочистості.

Ресторатор про ресторан

image

Наталя Гуменюк-Пишая

ресторатор

Ресторан Фортеця, як кохана рання дитина створювався з крихітної ідеї і розрісся до небувалого, від первинної задумки, розмаху.

Основна ідея завжди була - сімейний відпочинок і гостинність. Але вже з перших років нашої роботи, ми стали улюбленою точкою для багатьох в організації та проведенні великих заходів і скромних посиденьок з друзями.
Без удаваної скромності можна сказати, що ми проводимо ювілеї та весілля регулярно як ніхто. За 19 років роботи ми постійно оновлюємо інтер'єри і декорації в залах, а це досить складно і витратно, тому що всі вони автономні і кожен зі своєю історією.

Ми намагаємося оновлювати наш асортимент страв, щоб кожен раз наш гість зміг спробувати щось нове. Пишаємося нашою шефинею Тимченко Тетяною, за вміння тримати команду, завжди прислухатися до віянь часу і бажанням розвиватися, незважаючи на високий професійний рівень.

У 2020 році ми відновили адміністративний склад, керуюча Чепелєва Вероніка Вікторівна з великим досвідом і прагматичним поглядом. Віримо, що Фортеця стійко буде займати позицію сімейного заміського ресторану в межах міста з відмінною командою і сервісом.

Я дуже люблю наші українські ресторани, завжди відвідую і вважаю, що рівень наших закладів дуже високий, а гості надзвичайно вибагливі. Ми у себе дотримуємося стандартів і завжди відкриті до конструктивної критики, адже це робить нас кращими.

Я дуже люблю Фортецю влітку, коли краса весільних і вечірніх вбрань заповнює атмосферу ресторану чарівним настроєм. Приходьте до нас восени і проведіть день в соковитих барвах з келихом білого глінтвейну. Зимові суворі дні в наших залах з камінами стають по-домашньому затишними.
Весною з нами добре чекати на літо, адже вже з першим сонцем ми сервіруємо столи біля фонтану: в пледі під першими теплими променями з грогом, - ось, чому нас навчили наші гості і що ми робимо щороку.

Чекаємо на вас у Фортеці!

Наші зали

Шеф повар

Її стаж в професії - 33 роки. З них 26 на посаді шеф-кухаря. Вона вчилася в Італії, працювала з відомими французькими шефами і легко брала переможне "золото" в міжнародних кулінарних битвах. Вона - Тетяна Тимченко, ось уже 11 років як беззмінний шеф-кухар "Фортеці".

Ми захоплюємося її розумінням смаку, вмінням працювати з локальними продуктами і еталонною подачею навіть найпростіших страв. Середземноморська кухня, рідкісні київські рецепти, весільні торти, соковите м'ясо з мангалу, кавказькі пироги і авторські салати. Для неї немає неможливого.

Але головне в кухарі - пристрасть. І тут нашому шефу немає рівних.
Ми не знаємо нікого, хто б так ревно ставився до деталей.
Нюанси важливі. Тому на кухні "Фортеці" все робиться власноруч: від майонезу і соусів до бастурми, в'ялених томатів і буженини.
А кондитерський цех повного циклу готує десерти і випічку будь-якої складності: хліб, короваї, весільні торти, еклери.
Завдяки Тетяні наша банкетна кухня стала легендою серед київських пар.
Секрет простий: якість продуктів і вивірена подача.
А ще вміння слухати. Тетяна завжди дуже уважна до побажань.
Тому банкетне меню складається як розкішна композиція, в якій гість знайде улюблений смак.

image

Відгуки

Передзвонимо Вам після 10:00

Передзвонимо Вам після 10:00

image